Şehidin amcasından Demirtaş'a tokat gibi sözler

Şehidin amcasından Demirtaş'a tokat gibi sözler

GÜNDEM Haberleri

Dün Hakkari'de şehit olan Şanlıurfalı İbrahim Taş'ın amcası, Selahattin Demirtaş'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın (24), yakınları teröre tepki gösterdi.


Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı İmam Bakır Mahallesi'ndeki taziyeleri kabul eden Taş'ın yakınları, hüzün yaşanıyor. Şehitle aynı adı taşıyan amcası İbrahim Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok kutsal bir mertebe şehitliğin herkese nasip olamayacağını söyledi. Terör örgütü PKK'nın yanı sıra HDP'ye de tepki gösteren Taş, şunları kaydetti:


"DEMİRTAŞ SANA KİMSE ALLAH RAHMET EYLESİN DEMEYECEK"
"Demirtaş veya Baydemir çocuk acısını biliyor mu? Ama dilerim ki barış olur böyle sorunlar olmaz. Vatan sağolsun, ne diyelim, gerekirse hepimiz ölmeye hazırız ama bilin ki hiçbir zaman bunlar iflah olmayacak. Bu vatan için herkes ölmeye hazır. Bir gün bu kız bunun hesabını soracak, Demirtaş, sonunda sen de öleceksin ama kimse sana 'Allah rahmet eylesin' demeyecek. Bizim Kürt arkadaşlarımız var şu anda yanımızdalar ama onlar böyle yapmıyor."

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...