İşte Yekta Kurtuluş'un yeni takımı

İşte Yekta Kurtuluş'un yeni takımı

SPOR Haberleri

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, özel açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Medicana Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz NTV Spor Muhabiri Evren Göz'e açıklamalarda bulundu.


Transfer çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler veren Otyakmaz, Sarı-kırmızılı kulübün oyuncusu Yekta Kurtuluş ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.


Transfer döneminde çok zorlandıklarını ifade eden Mecnun Otyakmaz, "Transfer konusunda bu sene büyük zorluklar yaşadık. Belki Ortadoğu'nun şu andaki durumu, bazı futbolcular üzerinde etkili olmuş olabilir. Bir de Türk futbolunun nbsp;çıkarlarını hiç düşünmeyen bazı menajerlerin performansları, fiyatların yükselmesine neden oldu. Bizi, sanki Katar'dan bir önceki durak haline getirdiler. Finansal Fair-Play'i de düşünürsek, zor bir sezon geçireceğimizi söyleyebilirim kulüpler olarak" dedi.


Galatasaray'ın bir dönem Aatif Chahechouhe'yu transfer etmek istediğini de belirten Otyakmaz, "Aatif Chahechouhe transferinde Cüneyt Tanman ile sadece bir görüşmemiz oldu. Ancak o dönemde henüz Amrabat meselesi Galatasaray için son bulmamıştı. Bizim de bir talebimiz olmuştu, öyle çok uçuk rakamlar da değildi. Biz 4 milyon Euro civarı bir bedel istedik ama daha sonra transfer gerçekleşmedi. Biz de açıkçası Aatif Chahechouhe ile devam etmekten son derece memnunuz. Transfer yapmanın zorluğunu gördükten sonra, 'iyi ki bu transfer gerçekleşmemiş' diyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...