Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Iğdır, Hakkari ve Hatay'da polis ve jandarmaya saldırı

/ Kaynak: İHA
Iğdır, Hakkari ve Hatay'da polis ve jandarmaya saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Teröristler, Iğdır'da jandarma karakoluna, Şemdinli'de özel harekat polislerine, Hatay Belen'de de Jandarma Komutanlığı'na saldırdı. 2 asker yaralı...

Iğdır'da bir grup PKK'lı, Ağrı Dağı eteklerinde bulunan jandarma karakoluna roketatarla saldırı düzenlendi, 2 asker yaralandı. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde de ilçe girişinde iş makinesiyle yolu kapatmak isteyen PKK'lılara müdahale eden özel harekat polislerine uzun namlulu silahlar ve roketatarlı saldırı düzenlendi. Öte yandan, Hatay'ın Belen ilçesinde de İlçe Jandarma Komutanlığı'na ve askeri lojmanlara teröristler tarafından ateş açıldı.

IĞDIR'DA KARAKOLA ROKETLİ SALDIRI

Olay, akşam saatlerinde Ağrı Dağı eteklerinde bulunan jandarma karakolunda meydana geldi. Bir grup PKK'lı tarafından karakola düzenlenen roketatarlı saldırıda askerin anında karşılık vermesiyle kısa süreli çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada 2 asker yaralanırken, bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildi. PKK'lıların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Iğdır, Hakkari ve Hatay'da polis ve jandarmaya saldırı


HAKKARİ'DE ROKETATARLI SALDIRI
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde ilçe girişinde iş makinesiyle yolu kapatmak isteyen PKK'lılara müdahale eden Özel Harekat polislerine uzun namlulu silahlar ve roketatarlı saldırı düzenlendi.


Çatışmalar halen devam ederken bölgeye 2 ambulans sevk edildi. Yaralanan güvenlik güçlerine müdahaleye giden ambulanslar da çatışmanın ortasında kaldı. Ambulansa bindirilen yaralılar, Şemdinli Devlet Hastanesine getirildi. İlçedeki çatışma halen devam ediyor.


HATAY'DA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI'NA SALDIRI
Hatay'ın Belen ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı'na ve askeri lojmanlara teröristler tarafından ateş açıldı.

Iğdır, Hakkari ve Hatay'da polis ve jandarmaya saldırı


Açılan ateşe askerlerin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Teröristler, plakası belirlenemeyen araçla olay yerinden uzaklaştılar. Polis ve jandarma, teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı. Çatışmada, ölen ve yaralanan olmadı.

Iğdır, Hakkari ve Hatay'da polis ve jandarmaya saldırı

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...