Galatasaray ve Fenerbahçe'den terör tepkisi

Galatasaray ve Fenerbahçe'den terör tepkisi

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe terör olayları nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Son dönemlerde tırmanan terör olayları ve ardı ardına gelen şehit haberlerinden dolayı üzüntümüz derin, acımız tarifsiz. Kaybettiğimiz vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyoruz; milletimizin başı sağolsun. Galatasaray Spor Kulübü" denildi.


Fenerbahçe ise resmi siteden "Milletimizin başı sağolsun" başlığıyla yayınladığı mesajda, " Dün Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 3 askerimizin şehit olması ve ardından bugün de Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 3 askerimizin şehit, 6 askerimizin de yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.


Özellikle son zamanlarda artan terör olaylarını şiddetle kınıyor, yaşanan saldırılarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar, başta şehitlerimizin yakınları olmak üzere tüm ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne baş sağlığı dileriz. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ" ifadelerine yer verdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...