Volkan ve Ozan yarın imzalıyor

Volkan ve Ozan yarın imzalıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Bursa'dan transfer ettiği iki orta saha oyuncusu yarın saat 14.00'te törenle imzayı atacak

F.Bahçe'nin Bursaspor'dan en son transferi Volkan Şen, yeni takımındaki ilk idmanına çıktı. İki oyuncualt sahada, yardımcı antrenörlerden Fatih Yıldız yönetiminde 1 saat süren bir antrenman yaptı. O sırada tesislerde bulunan ve idmanın bir bölümünü izleyen Teknik Direktörümü Vitor Pereira da Volkan Şen ve Ozan Tufan'ın yanına gidip iki futbolcuyla bir süre görüştü. Yeni transferlere "Hoş geldiniz" diyen Portekizli hoca "Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Elde edeceğimiz başarılarda sizin de katkınız olacak" ifadesini kullandı. F.Bahçe yarın 14.00'te Ozan ve Volkan için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda imza töreni düzenleyecek. nbsp;


Pereira: Aramıza hoş geldiniz
Volkan dün Fener'deki ilk idmanına çıktı ona Ozan da eşlik etti. İkili yardımcı hocayla çalışırken yanlarına giden Pereira, "F.Bahçe'ye hoş geldiniz" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...