Burak'ın golü net ofsayt

Burak'ın golü net ofsayt

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bunlar profesyonel hakemlik mi yapacaklar yoksa profesyonel eyyam mı? İkincisini yapacaklar.

Çok fazla uzatmayalım isterseniz, çok kestirmeden yazalım; Madde 1- Muslera'nın Galatasaray'a geldiği günden beri yaşadıklarını ve kurtardıklarını düşünürseniz en az 5 tane böyle hatalı gol yemeğe hakkı var.
Madde 2- Olcan Adın kesinlikle bu takımın oyuncusu değil.
Madde 3- Sabri zaman zaman iyi şeyler yapsa da Galatasaray'ın sağ beki olamaz.
Madde 4- Burak'ı beğenirsiniz beğenmezsiniz, Podolski'yi de alsanız eğer bu kadro ile oynayacaksanız Burak'tan vazgeçemezsiniz.
Madde 5- Öyle veya böyle Selçuk'ta karar vereceksiniz, ne oynamak istiyor veya ne oynatmak istiyorsunuz?
Madde 6- Chedjeu, Galatasaray'da stoper için vazgeçilmez bir isim.
Bu temel görüntüleri Galatasaray yönetimi değerlendirir mi, değerlendirmez mi? Bilinmez.
Ama bu Galatasaray yönetiminin çok acemi ve futbolu bilmez olduğu bir gerçek. nbsp;


10 dakika çay molası verelim nbsp;
Galatasaray geriye düşüp yakalıyor ama yakaladığı pozisyonda Burak'ın golünde net ofsayt var. Burada biraz duralım; 10 dakika çay molası verelim. Bu profesyonel hakemlik biraz tuhaf olacak Türkiye'de. Bunlar profesyonel hakemlik mi yapacaklar yoksa profesyonel eyyam mı? İkincisini yapacaklar. Küçükleri Allah korusun. "Yandı keten helva" olacaklar. İki gecedir seyrettiklerimden kanaatim bu! Bir de bundan evvel gördüklerim. nbsp;


Gözlerinden öperim Sergen nbsp;
Peki Burak'ın attığı golde pozisyon 10 santimetre mi ofsayt 20 santimetre mi? Sergen bu 10 santimetre mi, 20 santimetre mi çok iyi bilir! Gözlerinden öperim sevgili Sergen.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...