Fırtına estirdi

Fırtına estirdi

SPOR Haberleri

Attığı golle takımını zafere taşıyan Erkan Zengin, bordo-mavili formayla ligdeki ilk golünü kaydetti. Fırtına 4 sezon aradan sonra lige 3 puanla başladı.

Avrupa Ligi'ne veda ederek sezona başlayan Trabzonspor, ligin ilk maçında Bursaspor'u 1-0'la geçerek sezona iyi bir başlangıç yaptı. Maçın henüz başında Advincula'nın vuruşunda yan direğe çarpıp ağlarla buluşmayan top Trabzonspor için büyük bir şans oldu. 37'nci dakikada ise ceza sahası önünde Erkan'dan aldığı topu gelişine kaleye gönderen Mbia'nın vuruşuyla ilk pozisyonunu yakaladı bordomavililer. Saha içerisinde yaşanan Özer-Medjani tartışmasıyla biten ilk yarının ardından ikinci yarıda yeni transfer N'Doye'nin girişiyle takım toparlandı. Art arda gelen ataklarla Bursaspor kalesini ablukaya alan bordo- mavililer aradığı golü de çok geçmeden buldu. 67'nci dakikada Yusuf'un sağdan kullandığı köşe vuruşunda N'Doye'nin kafayla indirdiği topu Erkan Zengin topuğuyla ağlara gönderdi: 1-0. Yeni transfer N'Doye gol atamasa da etkili ve yıpratıcı oyunuyla tam not aldı. Trabzonspor dün kazanarak Süper Lig'in son 4 sezonunda ilk haftada ilk kez 3 puan almış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...