Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic'den Burak açıklaması

Bilic'den Burak açıklaması

SPOR Haberleri

Bilic, "Burak, beğendiğim futbolcular arasında yer alıyor. Ancak şu an itibariyle gündemimizde yok" açıklamasını yaptı.

Sarı-Kırmızılılar'ın en önemli yıldızlarından Burak Yılmaz'a, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in hocalığını yaptığı West Ham United'ın talip olduğu öğrenilmişti. İngiltere Premier Lig ekibinin, bu transfer için 10 milyon Euro'luk bonservis bedelini gözden çıkardığı bildirilirken, 'Evet' ya da 'Hayır' cevabının, Sivasspor'la oynanacak maçın ardından verileceği ifade edilmişti. Hatta Burak'ın menaceri Ogan Tarhan, milli futbolcuyla ilgili teklifin, Sarı-Kırmızılılar'a ulaştığını, ancak oyuncunun kendisine iletilen bir teklif olmadığını vurgulamıştı. Konuyla ilgili olarak Bilic ise FANATİK'e konuştu. Hırvat çalıştırıcı, "Burak, hem Galatasaray'ın hem de Türkiye'nin en önemli forveti. Kendisi beğendiğim oyuncular arasında yer alıyor. Ancak şu an itibariyle Burak, benim gündemimde yer almıyor" ifadelerini kullandı.


'Yönetim uyardı' iddiası
Bir kısım ise Bilic'in bu sözlerini, "Transfer resmiyet kazanmadan net ifadeler kullanmak istemiyor. West Ham'lı yöneticiler de, onu bu konuda uyarıyor" şeklinde değerlendirdi. Öte yandan İngiltere Premier Ligi'ne Arsenal galibiyetiyle başlayan Bilic'in ekibi, dün sahasında Leicester City'ye 2-1 yenildi. Ev sahibinin golünü Payet atarken, Leicester'in gollerini Okazaki ve Mahdez kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...