Fenerbahçe, Carrillo'yu bitirdi!

Fenerbahçe, Carrillo'yu bitirdi!

SPOR Haberleri

Sağ kanat transferinde bir çok futbolcuyla adı anılan Fenerbahçe'nin hedefindeki isim ortaya çıktı.

Transfer dönemimin bitmesine az bir süre kala sağ kanat transferi için yoğun çaba sarf eden Giuliano Terraneo, Pereira'nın çok istediği yıldızla imza aşamasına geldi.
Sporting Lizbon'un kanat oyuncusu Andre Carrillo'nun transferi için Portekiz ekibiyle günlerdir pazarlık yapan Terraneo, istenilen bonservis bedelini 13 milyon avroya kadar düşürdü. İlk temasta 24 yaşındaki futbolcu için 15 milyon avro isteyen Sporting Lizbon uzun pazarlıklar sonucu fiyatı 13 milyon avroya kadar indirdi. Fenerbahçe'nin son teklifinin ise 10 milyon avro olduğu öğrenildi.
Pereira çok istiyor!
Pereira'ya kusursuz bir kadro teslim etmek isteyen Aziz Yıldırım, Terraneo'ya bu transferi bitirmesi için her türlü fedakarlıkta bulunabileceklerini söyledi. Teknik Direktör Vitor Perreira, iki kanatta da oynayabilme özelliği olan Carrillo'nun transfer edilmesini çok istiyor. Geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon'da Nani ile kanatlarda değişmeli olarak oynayan Perulu yıldız 46 maçta 7 kez fileleri havalandırdı.
Stoke City de istedi
Transfer döneminin başında Stoke City ile adı anılan Carrillo'nun önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek. Bu yüzden Portekiz ekibinin Carrillo'yu iyi bir bonservis bedeliyle elden çıkarmaya sıcak baktığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...