Taksim'de polis HDP'li gruba izin vermedi!

/ Kaynak: İHA
Taksim'de polis HDP'li gruba izin vermedi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonları protesto için Galatasaray Meydanı'nda basın açıklaması yapmak isteyen HDP'li gruba polis izin vermedi.

İzin verilmeyen grup sloganlar atarak, HDP il binasına yürüdü. Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul İl Örgütü ve Halkların Demokratik Kongresi (HDK) üyeleri, terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarda bazı HDP üyelerinin de gözaltına alınmasını protesto için Beyoğlu Galatasaray Meydanı'nda toplandı. Burada basın açıklaması yapmak isteyen gruba bölgede güvenlik önlemi alan polis izin vermedi. Grup içinde bulunan HDK Eş Sözcüsü Ertuğrul Kürkçü bir süre polis yetkilileriyle konuşarak açıklama için izin verilmesini istedi. Görüşmelerden izin alamayan Ertuğrul Kürkçü, kısa bir açıklama yaparak amaçlarının HDP'lilerin gözaltına alınmasını protesto etmek olduğunu söyledi. Daha sonra Ertuğrul Kürkçü ile beraberindeki grup Galatasaray Meydanı'nda HDP İl Örgütü'ne kadar slogan atarak yürüdü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...