Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da arabalar kafa kafaya çarpıştı, yaralılar var

/ Kaynak: AA
Antalya'da arabalar kafa kafaya çarpıştı, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'nın Akseki ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

Akseki'den Manavgat istikametine giden Mustafa Yurttaş (39) yönetimindeki 07 N 9797 plakalı otomobil Akseki-Manavgat karayolunun Güçlüköy Mahallesi'nde karşı yönden gelen Ahmet Nazlı (35) yönetimindeki 42 CFD 98 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile otomobillerde bulunan Cemile Dikmen (41), Aleyna Dikmen (12), Berat Nazlı (10), İsmail Nazlı (24) ve Ferhan Yurttaş yaralandı. Yurttaş'ın kullandığı otomobilde bulunan Mehmet Emin Yurttaş ve Şeyma Fatma Yurttaş isimli çocuklar ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Manavgat'taki hastanelere kaldırıldı.Nazlı'nın kullandığı araçta bulunan ailenin nişan törenine katılmak için cuma günü Manavgat'a geldiği, bugün de Konya'ya gitmek için yola çıktıkları bildirildi.

Bu arada Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Selman Erdem (22) idaresindeki 41 KC 250 plakalı soda yüklü tır, Reşadiye mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.
İstinat duvarına çarparak durabilen tırda sıkışan Erdem, Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkarılarak 112 Acil Servis ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...