Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alanya'da ülkücüler HDP binasını bastı: 10 yaralı

/ Kaynak: AA
Alanya'da ülkücüler HDP binasını bastı: 10 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA

PKK saldırılarını kınayan grup ile HDP'liler arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya polis müdahale etti. Grup kaçan HDP'lileri sokak aralarında kovaladı.

Alanya'da, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınamak isteyen ve ülkü ocaklarına mensup olduğu iddia edilen bir grup, HDP binasına Türk bayrağı astı. Olaya tepki gösteren HDP'lilerin polise saldırmasının ardından, grup ile HDP'liler arasında taşlı sopalı kavga çıktı.

Alanya ilçesinde toplanan bir grup, terör örgütü PKK'nın eylemlerine tepki göstermek için Atatürk Anıtı önünde toplandı. Grup buradan Atatürk Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti. HDP ilçe binasına yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Gruptan ayrılan bir kaç kişi HDP ilçe binasına Türk bayrağı astı.

HDP'li grup ile kalabalık arasında daha sonra taşlı sopalı kavga çıktı. Polis, göz yaşartıcı gazla olaya müdahale etti. HDP'li grup daha sonra olay yerinden uzaklaşırken diğer grup ise sokak aralarında HDP'lileri kovaladı.

Sokak aralarına dağılan göstericiler TOMA ile dağıtılmaya çalışılırken jandarma ekipleri de müdahaleye destek verdi. Esnafın kepenk kapattığı olaylar sırasında 1 polis ile 9 gösterici yaralandı.

Bu arada Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Tanrıseven'in dağılmaları uyarısında bulunan grup, ikazlar üzerine dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...