Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş'ten maç sonu açıklama

Şenol Güneş'ten maç sonu açıklama

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mersin İdmanyurdu karşısında 5-2'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı takımın futbolu hakkında konuşan Şenol Güneş, "Koşullar kaybettiğiniz zaman mazaret olarak kullanılıyorlar. Kazanmak için oynadığınızda kazanınca sorun olmuyor. Bu çocuklarının emeğinin karşılığı. Zaman zaman oyundan kopmalar vardı. Bu havaya ya da skora da bağlı olabilir ama doğru değil. Rakibe az savunma verip ileride daha üretken olmalıyız. Rakip 10 kişi kalınca rakibe top göstermeyen takım olmamız gerekirken, gol yiyorsak haklı çok işimiz olduğunu gösteriyor bu durum. Sonucun en iyi tarafı 3 puan o da hak ettiğimiz 3 puan. Oyuncularıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum ama devamının gelmesini bekliyorum" dedi.


RICARDO QUARESMA'YI OYUNDAN ALMA NEDENİ...


Ricardo Quaresma'nın ikinci yarı oynamaması hakkında konuşan Güneş, "Quaresma iyiydi, gayet iyiydi. Gole kadar iyi oynadık. Hücumda iyi işler yaptık. 2-1 olduktan sonra Ricardo, Cenk ve Oğuzhan'dan birinin çıkması gerekiyordu. Oyun bunu gerektiriyordu. Savunma arkasına atılan toplar vardı, bunları engellememiz gerekiyordu. Bu yüzden Ricardo çıktı ve olumsuzluğu yoktu" ifadelerini kullandı.


OĞUZHAN'IN PERFORMANSI HAKKINDA...


nbsp;İyi bir futbol sergileyen Oğuzhan Özyakup hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, "Oğuzhan elinden geleni yaptı. Hücum olarak iyi işler yaptı ama defansif olarak biraz bir şeyler katarsa daha iyi olacak. Veli ve Tolgay olmadığı için Atiba'dan Sosa'dan Serdar'dan Oğuzhan'dan Necip'ten o bölgede faydalanmak istiyoruz. İlk 3 maçı kazasız geçmek istiyoruz ondan sonra bir boşluk var, oraya kadar kendimizi görmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...