Cenk Tosun'dan hattrick açıklaması

Cenk Tosun'dan hattrick açıklaması

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu karşısında 3 gol atan Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, çok mutlu olduklarını, önümüzdeki hafta Trabzonspor maçında da 3 puan almak istediklerini söyledi. Cek Tosun, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maçtan önce bana 'nasıl olmasını istiyorsun' diye sorsalardı herhalde en fazla bu kadar olabilirdi" dedi. Sıcak havanın kendilerini olumsuz etkilediğini dile getiren Cenk Tosun, 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını anlattı.
Çok iyi hazırlandıkları maçtan güzel bir sonuç aldıklarını aktaran Cenk Tosun, "Takımımız 5 gol attı. Ben 3 gol attım ve 3 puan aldık. Gerçekten çok mutluyuz. İnşallah bu maçta yaptığımız iyi şeyleri devam ettirip, Trabzonspor maçında da 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.
Cenk Tosun, geçen sezon çok fazla forma şansı bulamadığının hatırlatılması üzerine, "Ben geçmişte olan şeyleri fazla konuşmayı sevmiyorum. Geçen sene olan geçen senede kaldı. Bu yıl yeni bir sezon başladı ve güzel başladı. İnşallah çok güzel geçer benim adıma. Ben her zaman öyle bakmak istiyorum" ifadesini kullandı. Mario Gomez ile nasıl bir rekabet ortamının olacağının sorulması üzerine Cenk Tosun, rekabete her zaman hazır olduğunu belirtti. Çalışıp teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyeceğinin altını çizen Cenk Tosun, şöyle devam etti:
"Ben forma rekabetinde her zaman varım. Takım için faydalı kim olacaksa o oynayacak. Herkes oynamak ister. Ben de oynamak için elimden geleni yaptım. Hazırlık dönemi de Allah'a şükür iyi geçti. Onun da meyvesini bu maçta topladım. Çok iyi bir sezon başı geçirdik, iyi çalışmalar yaptık. İyi kondisyon depoladık. Bizim için çok faydalıydı. İnşallah bu da lige yansıyacaktır, ben öyle düşünüyorum. Şenol hocanın takımları zaten genelde hep bol gol atan, çok pozisyona giren takımlar olduğu için bence bu sezon da biz öyle bir oyun şekli bekliyoruz."
Cenk Tosun ayrıca, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan ile idmanda pas çalışması yaptıklarını, bugün de karşılığını aldıkları sözlerine ekledi.
- Diğer futbolcular
Andreas Beck ise sıcak havada çok zor bir maç yaptıklarını belirterek, rakibin 10 kişi kalmasıyla oyunda dengelerin lehlerine değiştiğini söyledi.
Takımın yavaş yavaş birbirine alışmaya başladığını aktaran Beck, "Böyle maçlar çok önemli. Takımın güveni kendine geliyor. Uzun maratonda ilk adımı attık. Takım olarak iyi oynadık. Oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Defans hattımızı önde kuruyoruz. Mümkün olduğu kadar az hata yapacağız" dedi.
Luiz Rhodolfo da yeni kurulan bir takım olduklarını vurgulayarak, defansta bazı hatalar yatıklarını ancak zamanla bunları çözüp Ersan Adem Gülüm ile iyi bir ikili olmaya çalışacaklarını ifade etti.
Oğuzhan Özyakup ise 5-6 haftalık ağır bir kamp dönemi geçirdiklerini ve onun ödülü olarak ilk maçı kazandıklarının altını çizerek, ilk karşılaşmada 3 puan almanın çok önemli olduğunu söyledi.
Kampta çok çalıştığını ve çalışmaya da devam edeceğini vurgulayan Oğuzhan, şunları kaydetti:
"Kendime çok önemli hedefler koydum. Onun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Tabii ki takım olarak çok idman yaptık ve güçlendik. Hava çok sıcaktı ama biz iyi oynadık. İlk maçın önemini herkes biliyor. Lige iyi başlamak takımın morali için çok önemli. İnşallah ilerleyen maçlarda da bunu göstereceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...