Hendek kapatmaya giden polise bombalı saldırı!

Hendek kapatmaya giden polise bombalı saldırı!

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'lılar yola tuzakladıkları patlayıcı maddeyi polis zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatıldı

Patlama aracın geçişinde saniyeler sonra gerçekleşmesi nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı. Yetkililer zırhlı aracın saniye farkıyla geçmesinin büyük bir faciayı önlediğini söyledi. İdil'in Turgut Özal Mahallesi girişlerinde iş makineleri ile hendek kazan gruba müdahale etmek için bu sabaha karşı bölgeye zırhlı polis aracı gönderildi. Hendek kazılan bölgeye yaklaşan zırhlı polis aracına daha önceden yola tuzaklanmış patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Patlayıcı zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Aracın geçişinden saniyeler sonra patlayan bomba bölgede bulunan ev ve işyerlerinin hasar görmesine neden oldu. Patlamanın olduğu bölgede derin bur çukur oluşurken, yetkililer bombanın zırhlı aracın geçişinden saniyeler sonra patlamasının büyük bir faciayı önlediğini söyledi.
Patlamanın ardından bölgeye giden zırhlı araçlardan havaya uyarı atışı yapıldı. Bölgedeki polis ekipleri havaya ateş ederek bölgeden uzaklaştı.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...