Şemdinli'de bir terörist cesedi bulundu

/ Kaynak: DHA
Şemdinli'de bir terörist cesedi bulundu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Şemdinli-Yüksekova Karayolunu kesen PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 terörist ölü ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, dün yolun kapatıldığı bölgeye giden güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktığı belirtildi. Açıklamada, "Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist ve müzahir gruplar tarafından, Şemdinli-Yüksekova yolunun Şemdinli çıkışı iş makinesi ile kazılmak suretiyle kapatılmıştır. Yol kapaması yapılan bölgeye giden unsurlara Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ile ateş açılmıştır. Açılan ateşlere unsurlarımız tarafından anında karşılık verilmesi üzerine çıkan kısa süreli çatışmada Emniyet Müdürlüğü unsurları tarafından bir terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...