Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yekta Kurtuluş'un yeni takımı belli oldu

Yekta Kurtuluş'un yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri

Medicana Sivasspor'un prensip anlaşmasına vardığı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, Sivas'a geldi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un prensip anlaşmasına vararak, Sivas'a getirdiği orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, görüşmelerin olumlu gittiğini ve transferin imzaya kaldığını söyledi.
Galatasaray ile sözleşmesini fesheden Yekta, akşam saatlerinde Sivas'a geldi. Deneyimli oyuncuyu Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda Sivasspor Kulübü yöneticilerinden Ekrem Munar karşıladı. Yekta, daha sonra kentteki bir otelde Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve diğer yöneticilerle görüştü.
Yekta Kurtuluş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, görüşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek, "Galatasaray'dan bugün itibarıyla ayrıldım ve Sivasspor ile görüşmeye geldim. Her şey olumlu, iş sadece imzaya kaldı" dedi.
Yekta, herhangi bir sorun çıkmaması durumunda, kendisini 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı atacağını ifade etti.
Otyakmaz, önceki gün, uzun süredir sarı-kırmızılı takımla antrenmanlara çıkmayan Yekta Kurtuluş ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...