Burak ve Melo'ya veto

Burak ve Melo'ya veto

SPOR Haberleri

Sivas deplasmanında yer almayan Melo ve yedek oturan Burak'ın Real Madrid kafilesine de dahil edilmemesi kafaları karıştırdı.

Galatasaray , bugün Santiago Bernabeu Kupası'nda Real Madrid ile karşılaşacak ama öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun tercihleri tartışma yarattı. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Hamit, Semih, Sinan ve Chedjou ile birlikte Burak Yılmaz ve Felipe Melo da kafilede yer almadı. Burak'ın da omzundan sakatlığı olduğu açıklanırken golcü futbolcu özel bir bandajla dünkü antrenmanın tamamında yer almıştı. Hamzaoğlu'nun kararıyla Sivas maçına yedek başlayan ve oyuna girdikten sonra takımının ilk golünü atan Burak'ın, West Ham United ile transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'da kaldığı ileri sürüldü. nbsp;


Ders mi; ceza mı veriyor? nbsp;
Real Madrid maçının kadrosuna dahil edilmeyen Burak Yılmaz'ın dün menajeri Ali Egesel ile Başkan Dursun Özbek'le de bir görüşme yaptığı iddia edildi. Hamza Hamzaoğlu'nun Burak Yılmaz'ı, Real Madrid maçının kadrosuna, golcü oyuncunun bizzat bu görüşmede bulunmak istemesi nedeniyle almadığı belirtildi. Öte yandan Hamzaoğlu'nun Felipe Melo kararı da tepki çekti. Sözleşme yenilenmesine karşın Sivas'a götürülmeyen Melo'nun durumunu görmek için Real Madrid maçının çok iyi bir fırsat olduğunu belirten taraftarlar, "Hamzaoğlu, Melo'ya ders mi, Galatasaray'a ceza mı veriyor; belli değil" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...