Senden formayı nasıl alacağım!

Senden formayı nasıl alacağım!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Mersin'i 5'lediği maçta hat-trick yapan Cenk'in formu Gomez'i de mest etti. Yıldız golcü "Harika oynadın dostum" dedi.

Süper Lig'de Kartal yeni sezona görkemli bir başlangıç yaparken bunun mimarlarından biri Oğuzhan Özyakup ise diğeri de tartışmasız Cenk Tosun oldu. Mersin ağlarını 3 kez sarsan genç yıldızı ilk kutlayan ise hücum hattındaki en büyük rakibi Mario Gomez'den başkası değildi. Alman forvet "Ben şimdi senden formayı nasıl alacağım. Harika oynadın dostum. Seni tebrik ediyorum" dedi. Cenk Tosun da tecrübeli futbolcuya teşekkür etti. Cenk'in bu kadar kısa sürede parlamasında Mario Gomez'in de katkısı büyük. Teknik direktör Şenol Güneş sezon başında Gomez ile Cenk Tosun'u 'badi' yaptı. Avrupa'da çok yaygın olan bu sistemde şehre ve ülkeye yabancı olan futbolcu, o takımda forma giyen kendi dilini bilen takımın diğer oyuncusu tarafından yeni ortama alıştırılıyor. Cenk, Mario Gomez'e şehri ve takımı tanıtırken idmanlarda da ondan çok şey öğreniyor. Cenk Tosun önceki günkü Mersin maçı sonrası çok mutluydu ve geleceğe dönük umut dolu mesajlar verdi. nbsp;


'Rekabete hazırım' nbsp;
Cenk şunları söyledi: "Bu formumuzu devam ettirip Trabzonspor'u da yenmek istiyoruz. Herkes oynamak ister, ben forma rekabetine her zaman varım. Sahaya her çıktığımda Beşiktaş için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...