Köy korucusu şehit oldu

Köy korucusu şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Erzurum'da teröristlerin açtığı ateşle yaralanan köy korucusu kurtarılamayarak şehit düştü.

Genelkurmay Başkanlığı'nın açıklaması şöyle: 17 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.40 sularında keşif maksadıyla Erzurum ili Şenkaya ilçesi Aydoğdu mevkiinde bulunan unsurlarımıza Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından silahlı saldırı düzenlenmiştir. Saldırı sonucu Kahraman bir Köy Korucumuz ağır yaralanmış ve sevk edildiği Erzurum Bölge eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.
nbsp;
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.
nbsp;
ŞEHİT KÖY KORUCUSU İÇİN TÖREN
nbsp;
Şehit nbsp;düşen köy korucusu Yakup Aktürk için tören düzenlendi. nbsp;Erzurum Adli Tıp Kurumu önünde düzenlenen törende, Aktürk'ün öz nbsp;geçmişinin okunması ve duaların edilmesinin ardından Aktürk'ün cenazesi Şenkaya nbsp;ilçesine gönderildi. nbsp;
nbsp;
Törene, Aktürk'ün yakınları, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Ak Parti nbsp;Erzurum milletvekilleri Adnan Yılmaz, İbrahim Aydemir, ilçe kaymakamları ile nbsp;askeri erkan katıldı. Akşar-Göle karayolunun Aydoğdu Mahallesi Eskiyayla mevkisinde yol nbsp;kesip yolcu otobüsünü yakan ve minibüs sürücüsünü öldüren teröristlerle çıkan nbsp;çatışmada yaralanan köy korucusu Yakup Aktürk, Atatürk Üniversitesi Yakutiye nbsp;Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...