PSG'den yüzyılın transfer atağı!

PSG'den yüzyılın transfer atağı!

SPOR Haberleri

PSG, gelecek yaz tranşfer döneminde Barça'nın süperstarı Lionel Messi, Los Galaçtıcos ve Cristiano Ronaldo için girişimlerde bulunacak.

PSG, gelecek yaz nbsp;Barça'nın süperstarı Lionel Messi ve Los Galacticos'un süperstarı Cristiano Ronaldo için transfer girişimlerinde bulunacak.
Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, rüyalarını süsleyen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo için kesenin ağzını sonuna kadar açacak. Fransa'da birçok medya kuruluşu PSG'nin bu iki dünya yıldızını transfer edeceğini iddia ediyor. Le Parisien muhabiri Severac Dominique de, bu konuyla ilgili "Herhangi bir şey icat etmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki, PSG, seneye Messi ve Ronaldo'yu aynı takımda oynatmanın peşinde. Başkan'ın büyük rüyası bu. B planı ise Manchester City'li Sergio Aguero ve Barcelona'dan Neymar. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek ve takımdan ayrılacak olan Ibrahimovic'in boşluğunu büyük bir isimle doldurmak istiyorlar. Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes ile PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin iyi ilişkiler içinde olduğu bilinen bir gerçek. Fakat Messi'nin Fransa'da yeni bir maceraya atılacağından emin değilim." ifadelerini kullandı.
30 yaşındaki Cristiano Ronaldo, 2009 yılından bu yana Real Madrid forması giyerken, Lionel Messi ise altyapı kariyeriyle birlikte 15 yıldır Barcelona'da top koşturuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...