Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polise molotof attı, yakalanınca yalvardı!

/ Kaynak: İHA
Polise molotof attı, yakalanınca yalvardı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da polis ekiplerine molotof kokteylleri ile saldıran yüzü maskeli göstericilerden biri bu kez polis ekiplerinden kaçamadı.

Yakalanan yüzü kapalı ve elinde eldiven bulunan gösterici emniyet müdürlüğüne götürülürken polis çevrede yoğun güvenlik aldı. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi Yanıkköşk semtinde her akşam yolu trafiğe kapatan ve burada ateş yakıp slogan atan yüzü maskeli ve ellerinde el yapımı patlayıcı bulunan göstericiler yolları trafiğe kapatarak bölgeye gelen polis ekiplerine el yapımı patlayıcı, molotof kokteylli ve taşlarla saldırdı.

Polisin müdahalesiyle göstericiler ara sokaklara kaçarken, bu sırada polise molotof kokteylleriyle saldıran grubun içerisinde bulunan yüzü maskeli bir kişi polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısın, polis ekipleri tarafından emniyet müdürlüğüne götürülürken zırhlı araca bindirildiği esnada yalvarması kameraya yansıdı.

Trafiğe kapanan yol TOMA'ların ateşi söndürmesi ve konteynerlerin yoldan çekilmesiyle tekrar açılırken, olaylar sonrası ekipler bölgede yaşanabilecek olumsuzluğa karşı yoğun güvenlik önlemi aldı.Öte yandan Bağlar ilçesinde bulunan E-Tipi Kapalı Cezaevi'ne taşlarla saldıran ve yolları trafiğe kapatan gruba polis ekipleri biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulundu. Müdahale sonrası göstericiler ara sokaklara kaçarken polis ekipleri cezaevi çevresinde yoğun güvenlik önlemi alarak kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...