Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İtfaiyeyi aradı ve 'battaniyemi kurtarın'!

/ Kaynak: İHA
İtfaiyeyi aradı ve 'battaniyemi kurtarın'!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Elazığ'da itfaiye ekiplerini çağıran bir kadın "Battaniyem alt katın balkonuna düştü kurtarın." demesi herkesi şaşırttı.

Edinilen bilgilere göre olay, Elazığ'ın merkezinde Sürsürü Mahallesi Mithat Paşa Bulvarı üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanda meydana geldi.
Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü arayan bir kadın, battaniyesini alt katın balkonuna düşürdüğünü ve evde kimsenin olmaması nedeniyle alamadığını söyleyerek yardım istedi.
Aldıkları ihbar karşısında şaşkına dönen itfaiye ekipleri, olay yerine giderek kadınla görüştü. Battaniyesinin alt katın balkonunda olduğunu söyleyen kadın, alınıp kendisine verilmesini istedi.


İTFAİYE ERİ BALKONA İNDİ
İtfaiye erleri de itfaiye aracının merdivenlerini balkona uzattı. Balkona inen itfaiye eri, aldığı battaniyeyi yukarıdan uzatılan ipe bağlayarak, kadının çekmesini sağladı.


İLK DEFA BATTANİYE KURTARDILAR
Aldıkları ihbar karşısında şaşkınlıkları yüzlerinden okunan itfaiye erleri, hayatlarında ilk defa battaniye kurtardıklarını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...