O yasak kalkıyor

O yasak kalkıyor

POLİTİKA Haberleri

AK Parti dün topladığı en üst karar organı MKYK'da 3 dönem yasağını kaldırmak için de harekete geçti.

MKYK üyelerinin büyük bölümünün de 3 dönem kuralının kaldırılmasının doğru olacağı yönünde görüş bildirmeleri üzerine Davutoğlu, oluşturulacak bir komisyonun bu konudaki değişikliğin nasıl olacağına ilişkin çalışma yapmasını istedi.


26 İSİM KURTULACAK


Kongrede hayata geçirilecek bu değişiklikle bakanlar Mehmet Şimşek, Cevdet Yılmaz, Mehmet Müezzinoğlu, İdris Güllüce, Veysel Eroğlu, Fikri Işık ile Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Grup Başkanvekilleri Ahmet Aydın ve İlknur İnceöz, eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, eski Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, eski Sağlık Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar, eski Plan ve Bütçe Komisyoun Başkanı Recai Berber ve eski İçişleri Komisyonu Başkanı Feyzullah Kıyıklık'ın da aralarında bulunduğu 26 isim 3 dönem kuralına takılmaktan kurtulmuş olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...