Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım sponsorluk anlaşmasında coştu

Aziz Yıldırım sponsorluk anlaşmasında coştu

SPOR Haberleri

F.Bahçe Başkanı, bu anlaşmadan kazanacakları 100 milyon dolar gelirle dünyanın en büyük isimlerini transfer edebileceklerini söyledi

Fenerbahçe'nin yeni sezondaki ulusal maçlarda Yandex'le yaptığı forma sponsorluğunun imza törenine Başkan Aziz Yıldırım'ın açıklamaları damga vurdu. Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde düzenlenen imza töreninde Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ ile birlikte medya mensuplarının karşısına çıkan Yıldırım, Fenerbahçeli taraftarlara Yandex arama motorunu kullanmaları çağrısında bulunurken; buradan gelecek kazançla Messi ve Ronaldo gibi isimlerin rahatlıkla transfer edilebileceğini ifade etti. Taraftarların Yandex kullanarak kulübe 100 milyon dolar katkı sağlayabileceğini vurgulayan Yıldırım, "Bu da Messi, Ronaldo transferi demektir. Başkan olduğum sürece buradan gelecek parayı Fenerbahçe taraftarının istediği transferleri yaparak harcayacağım. Ibrahimovic, Robben, bir kademe ilerisi Messi, Ronaldo. Bu projeyle bu isimler hayal değil. Fenerbahçelileri Yandex kullanmaya çağırıyorum" açıklamasında bulundu.
Gücümü taraftardan alıyorum nbsp;
Başkanlığı boyunca gücünü yönetiminden aldığını dile getiren Aziz Yıldırım, "Sow transferi hariç dışarıdan destek almadık. Transfer ve tesisleri kendi imkanlarımızla yaptık. Yönetim olarak bu gücü bize taraftarımız verdi. Onların maddi katkılarıyla yaptık. Bu sene de transferleri kulübün imkanlarıyla gerçekleştirdik. Ne Aziz Yıldırım'dan ne yönetimden ne de dışarıdaki zengin Fenerbahçeliler'den destek alındı. Sadece Ülker'le büyük bir anlaşma yaptık. Bazı şirketlerle de sponsorluk anlaşmalarımız var. Bunların üstüne de Yandex'le anlaşma yaptık" diye konuştu. Fenerbahçe'yle ulusal maçlar için anlaşan Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ ise, Fenerbahçe'nin hedefinin bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde, gelecek yıl da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak olduğunu öğrendiklerini belirtirken bu projeyle sarı-lacivertlilere destek vereceklerini söyledi. gt; M.Emin ULUÇ
'Korkma G.Saraylı!'
Proje hakkında bilgi veren Mehmet Ali Yalçındağ, "İnşallah başkanın küçük kızı Gülşah da bizi izliyordur. Babasına 'Biz bu kampanyanın altını üstüne getiririz. Yandex'i batırmayalım sonra paramızı veremezler' demiş. Merak etme Gülşah, sen Fenerbahçe Yandex'ten aramalarını yap" demesi salonda gülüşmelere neden oldu. Aziz Yıldırım'ın Yalçındağ'a Fenerbahçe forması takdim ederken, "Tut şunun ucundan, korkma Galatasaraylı" demesi ise kahkahaları beraberinde getirdi.
ÖNCE PARAYI VER

Yalçındağ'ın, "Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'i mi, Barcelona'yı mı istersin başkan?" sorusuna Aziz Yıldırım, "Sen önce parayı ver" espirisiyle karşılık verdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...