Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş ve Galatasaray'ın Quintero kapışması!

Beşiktaş ve Galatasaray'ın Quintero kapışması!

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı yöneticiler, Portekiz ekibinin kadrosunda düşünmediği ama bonservisiyle satmaya da yanaşmadığı Juan Quintero'yu kiralamak için masaya oturacak.

Beşiktaş yönetimi, orta sahaya yapılacak takviye için girişimlerini hızlandırdı Veli ve Tolgay'ın sakatlıkları, Sosa'nın da performansının düşük olması nedeniyle bu bölgeyi güçlendirmeyi düşünen siyah-beyazlılar; rotasını Portekiz'e çevirdi. Kara Kartal, Porto'dan eski lakabıyla Q7'yi (Quaresma) aldıktan sonra şimdi de Q10'a (Quintero) kanca attı. Siyah-beyazlılar, Quaresma transferi sırasında sıcak ilişkiler kurulan Portekiz ekibinin kadrosunda düşünmediği Juan Fernando Quintero Paniagua için atağa kalktı. İtalya'dan da teklifler alan yıldız oyuncu için G.Saray'ın da devrede olduğu ifade edilirken, Beşiktaş yönetimi 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için Porto kulübünün yetkilileri ile masaya oturacak. nbsp;


Fenerbahçe de istemişti nbsp;
Adı daha önce Fenerbahçe ile de anılan, özellikle sol ayağını çok iyi kullanabilen Juan Quintero'nun Porto ile sözleşmesi Haziran 2017'de sona eriyor. Genç yıldız için tahmini bonservis bedelinin ise 8 milyon euro civarında olduğu tahmin ediliyor. Porto'nun oyuncuyu bonservisiyle vermek istemediği ancak kiralama seçeneğine sıcak baktığı ifade edildi. Beşiktaşlı yöneticilerin de önümüzdeki hafta içerisinde Portekiz'e giderek Portolu yetkililerle kıran kırana bir pazarlık yapması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...