Aslana Sniper yetmedi

Aslana Sniper yetmedi

SPOR Haberleri

Galatasaray, Bernabeu Kupası'nda İspanyol devine kök söktürse de maçı kazanamadı.

Galatasaray, dünya devi Real Madrid ile dün gece oynadığı Bernabeu Kupası'nda rakibine 2-1 mağlup olsa da sergilediği futbolla büyük beğeni topladı. Real'in efsane futbolcusu ve başkanı Santiago Bernabeu adına düzenlenen tek maçlık kupa sınavında 18. dakikada Nacho'nun golüyle 1-0 geriye düşen Aslan, dev rakibine 53'te Wesley Sneijder'in şık golüyle yanıt verdi ve skoru 1-1'e getirdi. Ama 82. dakikada Marcelo'nun golüyle Bernabeu Kupası, R.Madrid'in müzesine gitti. 2015 yılında Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine götüren G.Saray, bu sene ilk kez kupa kaybetti. nbsp;


4 YIL ÖNCE DE 2-1 BİTMİŞTİ nbsp;
Galatasaray ile Real Madrid 2011 yılında da Bernabeu Kupası'nda karşı karşıya gelmişti. İspanyol ekibi o maçı da aynı skorla 2-1 kazanarak kupanın sahibi olmuştu.


İYİ BİR PROVA OLDU
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Real Madrid ile oynadıkları maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, "Şampiyonlar Ligi için faydalı bir prova oldu" ifadesini kullandı. Ligin ilk haftasında alınan Sivasspor beraberliğini bir kaza olarak nitelendiren Hamzaoğlu, "Önümüzde uzun bir yol var. Bu maç zaten programımızdaydı. Üst düzey bir ekiple karşılaştık. Futbolcularımı kutluyorum. Gerçekten başarılı bir oyun ortaya koyduk. Şampiyonlar Ligi'nde bu düzeyde takımlarla karşılaşacağız. Oyuncuların durumunu görme açısından bizim için önemli bir mücadeleydi" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...