22 PKK'lı terörist öldürüldü

/ Kaynak: AA
22 PKK'lı terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / AA

PKK terör örgütüne yönelik yapılan polis operasyonlarında 22'si ölü 13'ü yaralı olmak üzere 35 terörist etkisiz hale getirildi.

Ceylanpınar 22 Temmuz'da 2 polis memurunun evlerinde uyurken silahla vurularak şehit edilmelerinin ardından 30 gün içinde polis birimlerince PKK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda yaklaşık 2 bin 700 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 650'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 600 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
ELE GEÇİRİLENLER LİSTESİ
Güvenlik güçlerinin operasyonlarında 450 kilogram patlayıcı yapımında kullanılan amonyum nitrat TNT ve A4, C4 tipi madde, aralarında roketatar, doçka ve biksi türü makineli tüfeklerin yer aldığı 10 ağır silah, 53 el bombası 47 kalaşnikof, 95 tabanca, 99 av tüfeği ile bunlara ait 16 bin mermi, bin 12 molotofkokteyli, 170 el yapımı bomba ile çeşitli yaşam malzemeleri ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.
22 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, 13 YARALI
Ceylanpınar'daki polislerin şehit edilmesinin ardından emniyet güçlerince düzenlenen operasyonlar ile çıkan çatışmalarda 22'si ölü 13'ü yaralı olmak üzere 35 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
22 PKK'lı terörist öldürüldü



GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...