Türkiye Monster oyun bilgisayarı ile sınırlara ulaşan performans

Türkiye Monster oyun bilgisayarı ile sınırlara ulaşan performans

TEKNOLOJİ Haberleri

Monster gaming laptoplar ile "daha önce hiç oyun oynamamışım" diyeceksiniz.

Kasanın üstün performansını, en son teknolojili donanımları ile laptopta buluşturan Monster gaming laptoplar ile "daha önce hiç oyun oynamamışım" diyeceksiniz. Fokus Bilgisayar, oyuncuların kusursuz bir oyun deneyimi yaşamaları için yeni nesil i7 işlemci, en son teknoloji ekran kartları, 32 gb'a varan ram ve yüksek hard disk bileşenleri ile Monster oyun bilgisayarı modellerini geliştiriyor.

Oyun Bilgisayarı ile En Küçük Detaylar Bile Net

Batman Arkham Knight, The Witcher 3: Wild Hunt gibi yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunları oynamak için gölgeleri kapatarak, çözünürlüğü ve grafik detaylarını düşürerek gözlerinizi bozmaya gerek yok! Monster oyun bilgisayarı üzerinde kullanılan yeni nesil i7 işlemciler sayesinde rahatlıkla birden fazla işlemi yapabilmenizi sağlıyor. Yağmurlu bir gece Arkham şehrini kurtarmak için düşmanlarınızı avlarken su damlalarının çarpışını, Witcher 3'de atınızın üzerinde görevden göreve giderken rüzgarın esintisini gerçekmiş gibi hissettiren son teknoloji ekran kartları eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor. En yüksek çözünürlükte açabileceğiniz oyunlarda en ufak detayları bile net bir şekilde görebilmenizi sağlıyor.

oyun laptopu

Canavar Oyun Bilgisayarı ile Her Türlü Gamer Problemine Son

Monster bilgisayarlar yüksek performansının yanı sıra oyuncuların yaşadıkları problemlere odaklanıyor. En sık yaşanan ısınma, ekran parlaklığı, ağırlık, fan sesi, kısa pil süresi / ömrü ve benzeri gibi problemlere çözüm üretmek için tasarlanıyor. İçerisinde kullanılan çift taraflı termal fan sistemi ile etkin bir şekilde soğutuyor. Özellikle yaz günlerinde daha da fazla ısınarak kapanan, yavaşlayan, verimi düşen laptopların aksine sessiz ve etkin bir soğutma sağlayarak ısınmadan kullanabilmenizi sağlıyor. Özellikle ekrana güneşin vurduğu parlak ortamlarda düşmanınızı görmenizi kolaylaştıran, mini harita kontrolüne engel olmayan ya da kavşakta önünüze çıkan arabayı görmenizi sağlayan, yansıma yapmayan mat ekranlı canavarlar beğeninize sunuluyor. Ergonomik tasarımı ve ayarlanabilir tuşları, MMORPG'lerin dungeon, raid ya da arenalarında daha fazla dps/heal yapabilmenizi sağlıyor. LoL ya da DotA gibi saniselerin önemli olduğu oyunlarda ise daha hızlı bir şekilde yapabileceğiniz hareketlerle takımınızı başarıya ulaştırmanızı sağlıyor. Aksiyonun ortasında sarj bitecek stresi olmadan gönül rahatlığı ile uzun süreli kullanımlarda yanınızda oluyor.

Donanımın yanı sıra yazılım olarak da oyuncusunu düşünen Monster, modellerinde kullandığı Nvidia Optimus sayesinde pilin daha uzun sürelerde kullanılabilmesini sağlıyor. Tüm modellerinde kullanılan yeni nesil ONKYO hoperlör ile kusursuz bir oyun deneyimi yaşatıyor. İsmini Türk mitolojisindeki canavarlardan alan Abra, Semruk ve Tulpar modellerini bu bağlantı kullanarak inceleyebilir; arttırılabilir ram ve değiştirilebilir SSD özelliğine sahip oyun bilgisayarı çeşitlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...