Çobanın uyanıklığı kalleş pusuyu önledi!

Çobanın uyanıklığı kalleş pusuyu önledi!

GÜNDEM Haberleri

Erzurum Pasinler'de emniyet müdürünü hedef alan canlı bomba saldırısı bir çobanın ihbarıyla önlendi.

Örgütün canlı bombası saldırı öncesi saklandığı yerde yakalandı. Saldırı Pasinler ilçesinde emniyet müdürü İbrahim Coşkun'un kaldığı lojman dairesine yapıldı. Dairede Coşkun'un odasına ve kızının odasına roketatarla saldırı düzenlendi. 7 kişilik terörist grubunun saldırısında ölen ya da yaralanan olmadı. Müdür telsiz mandalına basarak ilçe ekibine karşı ateş için talimat verdi. Sabaha karşı süren çatışmalar sonucunda 7 örgüt üyesi kaçarken, çatışma bölgesine gelen vatandaşların içinde yer alan bölgedeki bir çobanın "kırsalda şüpheli bir kişiyi aracıyla birlikte saklanırken gördüğü" ihbarı kirli planı deşifre etti.
Bölgeye operasyon yapan Özel Harekât Polisi, battaniyeyle otların arasına gizlenmiş Barış K.'yi roket atar, Kalaşnikof ve beline sardığı el bombalarıyla yakaladı. Sorguya alınan "Eser" kod adlı teröristin ikinci saldırı için mevzilendiği çatışma sonrasında olay yerine toplanan polislerin üzerine beline sardığı bombalarla saldırıp Sultanbeyli'deki saldırının benzerini gerçekleştirmeyi planladığı saptandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...