Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de bombalı araç paniği!

/ Kaynak: DHA
Mersin'de bombalı araç paniği!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Mersin'de, bir işletmenin önünde uzun süre bir otomobilin park halinde kalması paniğe neden oldu ve polisi alarma geçirdi.

Merkez Akdeniz İlçesi'nde bulunan Soğuksu Caddesi'nde bir kuruyemişçinin önündeki kaldırıma saat 03.00 sıralarında park edilen 13 EB 161 plakalı otomobil, sabah sahibi tarafından alınmadı. Aradan geçen zamana rağmen aracın sahibinin ortaya çıkmaması üzerine şüphelenen esnaf, polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, aracın sahibine ulaşmaya çalıştı. İletişim bilgilerinin güncel olmaması üzerine polis, çevredeki otellerden plaka bilgileriyle sahibini bulmaya çalıştı.
Tüm çabalar sonuçsuz kalınca polis, araçta bomba olabileceği ihtimalini değerlendirerek caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatıp vatandaşları uzaklaştırdı. Ardından olay yerine bomba imha uzmanı çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyerek araca doğru yöneldiği sırada olay yerine aracın sahibi Kerem Karageyik geldi. Şehir dışından geldiğini ve çevredeki bir otelde konakladığını ifade eden Karageyik, polislere araca ait belgeleri de gösterdi.
Otomobil, çekiciye yüklenerek detaylı inceleme için emniyete götürülürken, araç sahibi Kerem Karageyik de işlemler için polis merkezine götürüldü.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...