Erdoğan'dan Cumhuriyet'e sert tepki

Erdoğan'dan Cumhuriyet'e sert tepki

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9.muhtarlar buluşmasında Cumhuriyet Gazetesine sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de nbsp;9. muhtarlar buluşmasında Cumhuriyet Gazetesi'nin manşetini eleştirdi. Erdoğan "Dökülen her kanın sorumlusu sizin gibi sözde aydınlar" ifadelerini kullandı.

"DÖKÜLEN HER KANIN SORUMLUSU SİZSİNİZ"

"Cumhuriyet gazetesi "halkı şikayet etti" diye yazıyor. Muhtar bunu bilmeyecek mi? Bu kişi terörist mi değil mi? Devlet bunu bilecek. Aksi halde terör şehir merkezinde can alıyor. Buna izin vermeyiz. Çatışmaları yeniden başlatan bölücü örgüt olmuştur. Dökülen her kanın sorumlusu sizin gibi sözde aydınlar.

Teröristlere sırtlarını dayadıklarını söyleyenler ekmeğini yediği vatana ihanet içerisindeler. Ekmeğin peşinde olanları öldürenler alçaklık çukurunun en dibindedir. Bunlara destek veren sözde aydınlar da bunlar gibidir. Vatan ve millet aidiyeti olmayan bu köksüz, ahlaksız güruh elbette hesap verecektir. Sizin kalemlerinizden akan mürekkep kandır."

Bu mesele Hak ile Batıl meselesidir. Terörde ısrar edenler hak ettikleri muamaleyi gördüler, görecekler. Bu Habil ile Kabil meselesidir. Bu mücadele kıyamete kadar sürecek bir meselesidir.

Bölücü örgütün molotofla, zorla yaptıkları eylemleri kafası kuma gömen devekuşu gibiler. nbsp;

Seçimde aldıkları oyu terör örgütü lehine kullananlar hem hukuk hem de millete hesap verecektir. nbsp;

Çıkmış bunlar uyanık ya " Silahlar sussun" Silahları bölücü örgüt betona gömecek. Ya böyle yapacak ya da bu ülkeden terk. nbsp;

Erdoğan'dan Cumhuriyet'e sert tepki

"OHAL'İ BİZLER KALDIRDIK"


Demokrasi, işkence, insan hakları ihlalleri yaşadığımızı unutmayalım. Bugünkü toplantı nedeniyle muhtarların tehdit edildiğini biliyorum. Bu yüzden gelemeyenleri de biliyorum. nbsp;


Muhtar memur mu? Muhtar seçilmiş kişidir. Elinde silah olan ne yapıyor. Yat, yat, kalk, kalk. nbsp;

Ret, inkar ve asimilasyon politikalarını ret ettik. OHAL'i ilk ayda kaldırdık. Televizyon dediler 24 saat yayın. kendi dilimizde propaganda, üniversitede enstitüler kuruldu mu? Al ve üst yapı yatırımı yapıldı mı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...