Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İdeal Av Spor Malzemeleri

İdeal Av Spor Malzemeleri

Ekonomi Haberleri

Türkiye'nin ilk resmi havalı tek saçma ve tek kurşun üreticisi olmayı başardı

Sektörünün önde gelen şirketlerinden birisi olan İdeal Av, 1963 yılından bu yana kurumsal anlamda şimdiki ismi ile faaliyete başlamıştır. Sektöre girişlerindeki ilk yıllarda tüfek tamiri ve bakımı üzerine çalışmalar yapan şirket, zaman içerisinde profesyonel üretim ağı kurdu. 1980 yılı geldiği zaman Türkiye sınırları içerisindeki ilk resmi havalı tek saçma ve tek kurşun üreticisi olmayı başaran şirket, o günden bugüne sürekli olarak yükseliş sürecini devam ettirdi.

Huğlu tüfek modelleri konusunda zaman içerisinde ülkemizin en önemli distribütörlerinden birisi olmuştur. MKE anlaşmalı kuruluşlarından birisidir. Tüm av sporları için gerekli malzemelerin yetkili distribütörü olmak ile birlikte kendi ürünlerini de üretmeye başlamıştır. Günümüzde ise Osmaniye şehir sınırları içerisinde yer alan 600.000 m2 alana yayılmış geniş kapsamlı bir üretim alanı içerisinde en iyi hizmeti müşterilerine sunma yolunda önemli adımlar atıyorlar. Av tüfeği ürünleri ile alakalı olarak güvenilir alışverişin adresi olan İdeal Av, sektörünün öncü firmalarından birisi olduğu gibi Türkiye geneline başarılı bir şekilde hizmet vermektedir.

Jet av fişekleri konusunda da üretici şirketlerden birisi olan firma, bu anlamda sektörün en bilinen ve en çok tercih edilen firmalarından birisi oldu. 1963 yılından bu yana sürekli olarak büyüyen ve üretim ağını kat ve kat arttıran İdeal Av ve Spor, bugün online olarak da ürün tanıtımı konusunda müşterilerine en iyi hizmeti sunar. Dolayısı ile güven odaklı çalışmalarının sonuçlarını kısa zaman içerisinde müşteri memnuniyeti olarak almışlardır. Sektör içerisinde başarıyı yakalamak için öncelikler her zaman bellidir. Aynı zamanda GAMO satışları konusunda da Türkiye'nin sürekli büyüyen ve gelişen markalarından birisi olarak dikkatleri çekmiştir.

Yurtdışından teknoloji desteği alarak üretim faaliyetlerini ülkemizde en iyi şekilde sürdüren şirket, ihtiyacınız olan hemen hemen tüm konulardan mükemmele yakın maksimum güvenlikli ürünleri sizlere sunuyor olacak. Zamana bağlı olarak daha yeni teknolojilerin ülkemize girmesini sağlayacak olan İdeal Av şirketi, aynı zamanda müşterilerine ürün alımından sonra da maksimum desteği garanti ediyor. İdeal av ve spor resmi internet sitesi içerisinde ürünler ile alakalı olarak tüm detaylı bilgileri öğrenebilecek, firma ile anlık iletişim kurabileceksiniz. Tek yapmanız gereken www.idealav.com.tr isimli web adresinizi ziyaret etmek olacak.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...