Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın sürpriz teklifini açıkladılar!

Beşiktaş'ın sürpriz teklifini açıkladılar!

SPOR Haberleri

Bild, Beşiktaş'ın Bundesliga ekibi Hertha Berlin'de forma giyen orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci'ye transfer teklifi götürdüğünü duyurdu.

Almanya'nın Bild gazetesinde yer alan haberde, Beşiktaş'ın Tolga nbsp;Ciğerci için 2-3 milyon avro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ileri sürüldü.


TOLGA DA SICAK BAKMIYOR
Haberde, Hertha Berlin'in 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Tolga Ciğerci için Beşiktaş'ın yaptığı teklifi reddettiği, futbolcunun da siyah-beyazlılara gitmeye sıcak bakmadığı ifade edildi. nbsp;


SAKATLIKTAN YENİ ÇIKTI
Kulüp menajeri Michael Preetz, 23 yaşındaki oyuncunun Herta Berlin'in nbsp;yeni sezon planlarında önemli bir yer teşkil ettiğini belirterek, "Tolga'nın nbsp;hafta sonu Neustrelitz'e karşı yaptığımız hazırlık maçıyla geri dönmesinden nbsp;dolayı çok mutluyuz. Kendisinin formda kalmasını ve sakatlık yaşamamasını nbsp;umuyoruz. Bizim için çok ama çok önemli bir futbolcu" dedi. nbsp;
Tolga Ciğerci, geçen sezon iki ağır sakatlık geçirmiş ve yaklaşık bir nbsp;yıl formasından uzak kalmıştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...