Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye'yi hedef gösteren IŞİD'li tatlıcı çıktı

Türkiye'yi hedef gösteren IŞİD'li tatlıcı çıktı

YAŞAM Haberleri

IŞİD'in videoda tehdit savurduğu emir, tatlı imalatçısı ve cep telefonu satıcısı çıktı.

IŞİD tarafından Rakka'da çekilen 7 dakika 14 saniyelik videosunda tehdit yağdıran ve elinde silah bulunan 'Ebu Ammar' kod adlı IŞİD emiri'nin, Bursa'nın Gürsu İlçesi'nde oturan Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Fatih A. olduğu ortaya çıktı. İki katlı evinin garaj kısmında tatlı imalatı yapan Fatih A.'yı tanıyan komşuları, şöyle dedi:
"Kendisi zararsız bir kişiydi. Giriş katında tatlı imalatı yapıp sattığı evinin üst katının inşaatına yeni başlamıştı. Tam bitirememişti. Geçen yıl kahvehaneye gelip bizlerden, helallik istedi. Memleketine gideceğini söyledi. Daha sonra o video ortaya çıktı. bugün polislerde gelip evde inceleme yaptı. Bursa'da o kadar sakalı yoktu."
Mahalle sakinleri Fatih A.'nın ailesiyle Bursa'dan ayrıldıktan sonra IŞID'a katıldığına ilişkin söylentileri duyduklarını da ekledi. Fatih A.'nın Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde ikinci el cep telefonu sattığı bu işyerini bir süre önce kapattığı belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...