UEFA'dan çifte darbe

UEFA'dan çifte darbe

SPOR Haberleri

Artomitos maçlarında hocasını kaybeden F.Bahçe'nin dopingci Fred için yaptığı başvuru da reddedildi

Shakhtar Donetsk deplasmanında kendisine saldıran Srna karşısında nefsi müdafaa yapınca hakem tarafından tribüne yollanan Teknik Direktör Vitor Pereira'ya UEFA'dan 2 maç ceza geldi. Artomitos maçlarını tribünden seyrederek, telsizle talimat verecek olan Pereira, "Ceza ile ilgili çok fazla söyleyecek bir şey yok. Önümüzdeki iki maç takımdan ayrıyım. Kulübede olmasam bile takımım ne yapması gerektiğini biliyor" dedi. nbsp;
"Atromitos'u tanıyorum"
Bugün karşılaşacakları Atromitos'u iyi tanıdığını belirten Portekizli, "Hızlı kontra atağa çıkan bir takım. Bire bir kaldıklarında tehlikeli olacak oyuncuları var. Zemin, teknik açıdan kaliteli futbol oynamaya müsait değil. Kıyasıya bir mücadele olacaktır. Rövanş daha farklı olacak. Rövanşta kendi taraftarımızın ruhunu hissedeceğiz. Onların büyük gücünü arkamıza alacağız ve zemin de güzel olacak. İyi şartlar altında burada futbol oynayamayacağız. Yeterince tecrübeliyiz ve bunu sahaya yansıtacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...