Kweuke'den Galatasaray'a mesaj

Kweuke'den Galatasaray'a mesaj

SPOR Haberleri

Penaltı atışı nedeniyle Karaman ile kavganın eşiğinden dönen Kamerunlu golcü, menajerler tarafından G.Saray'a önerildi. Hamza hoca istekli

Forvet arayan G.Saray'a sürpriz bir teklif geldi. Hafta sonunda oynanan Gençlerbirliği maçında attığı gollerden çok Hikmet Karaman'ın itirazına rağmen penaltı atışını kullanmasıyla gündeme oturan Leonard Kweuke, menajerler aracılığıyla sarı-kırmızılı takıma önerildi. Burak ve Umut'a alternatif forvet isteyen teknik direktör Hamzaoğlu'nun da bu teklife olumlu yaklaştığı bildirildi. Öte yandan Kamerunlu oyuncunun ise kendisi ile görüşen Trabzon'daki yerel gazetecilere, "Menajerler aracılığıyla Galatasaray'dan teklif geldi. Bursaspor da benimle ilgileniyor ama ben Galatasaray'da oynamak istiyorum" dediği ileri sürüldü. Ancak sarı-kırmızılı ekipten, herhangi bir teklif henüz gitmediği ifade edildi. Hikmet Karaman'ın gönderilmesini istediği ve kadro dışı bırakılan Kweuke'nin Rizespor ile sözleşmesini feshetmek için görüştüğü, serbest kalması halinde Galatasaray'ın devreye gireceği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...