Bahçeli: İktidar gerçeği anlatmalı

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Bahçeli: İktidar gerçeği anlatmalı

Politika Haberleri  / CHA

MHP Lideri Bahçeli, Şırnak'ta meydana gelen ve 35 kaçakçının hayatını kaybettiği olayla ilgili açıklama yaptı.

Keçiören ilçe teşkilatında bir konuşma yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, Şırnak'ta meydana gelen ve 35 kaçakçının hayatını kaybettiği olayla ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "Siyasi iktidar terörle mücadelede bir operasyon yanılgısından, bir operasyon kusurundan bahsedeceğine çok yönlü araştırmalarla Türk Milletine gerçeği anlatmalıdır. Bu gerçek anlatılmadığı için devletimiz, milletimiz, silahlı kuvvetlerimiz, terörle mücadele eden kim varsa malum şahıslar tarafından aniden televizyonlarda yer alarak kötülemeye, karalamaya ve hatta hatta ihanet cümleleri kullanmaya kadar cesaretlenmektedirler" dedi. Bahçeli, "Sigara kaçakçısı olarak kullanılan kişiler oraya nasıl gelmişlerdir? Kim yönlendirmiştir? Bu konuda sağlıklı bir istihbarat neden temin edilememiştir. Bütün bunları bir çok yönüyle incelenmesinde yarar vardır" şeklinde konuştu. nbsp;Konunun üstünün örtülmemesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, "Ancak gerçeği mutlaka Türkiye Cumhuriyeti Devleti bulmalıdır. Sağın, solun propagandasının tesiri altında kalarak nbsp;terörle mücadelede erteleme, gecikme, öteleme gibi hatalara düşülmemelidir. Terörle mücadele kesin olarak sonuç alıncaya kadar sürdürülmeli, bu tür yanlışlıklar varsa düzeltilerek gerçek halkla paylaşılmalıdır" ifadelerini kullandı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
"MHP EMEKLİ VEKİL MAAŞLARIYLA İLGİLİ YASAYA YİNE HAYIR OYU VERECEK" nbsp;

Emekli milletvekili maaşlarında düzenleme yapan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından veto edilen yasa ile ilgili Bahçeli, "Cumhurbaşkanı şike ve teşvikteki vicdani rahatsızlığı milletvekillerinin emekliliğinde de hissetmiş olacak ki yasa üzerindeki değişikliklerin bir kısmını veto etmek suretiyle TBMM'ye göndermiştir. Yasa, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden 216 "evet" oyuyla çıkmıştı. 3 Ocak'tan itibaren Cumhurbaşkanı'nın veto ettiği maddeler Meclis'e gelecektir. Genel kurula gelen bu maddelere 216 oyla destek veren Adalet ve Kalkınma Partisi'nin tavrı önemlidir. MHP'nin milletvekilleri, hayır oyu kullanmışlardır, böyle bir değişiklik geldiğinde de yine hayır oyu kullanarak geçmişte yine ifade ettiği gibi emeklilerin intibak yasası çıkmadan hiçbir şekilde milletvekillerin emekliliği üzerinden bir görüşmeyi başlatmamak lazımdır" dedi. nbsp; nbsp;

Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...