Abdullah Gül haberlerine yalanlama

Abdullah Gül haberlerine yalanlama

POLİTİKA Haberleri

11.Cumhurbaşkanlığı Ofisi, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında bugün basında çıkan haberleri yalanladı.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile ilgili olarak bugün bazı basın yayın organlarında yer alan iddialar tamamen asılsızdır.
Dışişleri Bakanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yapmış olan Sayın Gül'ün ülkemizin sorunlarıyla her daim yakından ilgilendiği,ve görüşlerini toplumun değişik kesimleriyle paylaştığı kamuoyunun malumudur. Ayrıca kurucusu olduğu AK Parti'yi de yakından takip etmekte Türkiye'nin huzuru ve esenliği için tecrübelerini ve değerlendirmelerini dava arkadaşlarına aktarmaktadır.
İDDİA


Bugün Cumhuriyet gazetesinde yer alan haberde nbsp;Cumartesi günü yapılacak olan oğlunun evlilik törenlerinin hazırlıkları içindeki Gül'ün, "Ülkenin temel ve genel sorunları ile ilgilenme çerçevesinde dar siyasi gelişmeler ve AK Parti Kongresi ve erken seçimle ilgili özel bir gündemim yok" mesajı gönderdiği iddia edilmişti.

Abdullah Gül haberlerine yalanlama

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...