Mardin Valiliği'nden patlama açıklaması

/ Kaynak: İHA
Mardin Valiliği'nden patlama açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin Valiliği, bir kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamaya ilişkin açıklamada bulundu.

Mardin Valiliği, Artuklu ilçesi Yalım Mahallesi'nde dün gece yaşanan olay ve olayın ardından bir kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamaya ilişkin yazılı açıklama yaptı. nbsp;
Yalım Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde düzenlenen korsan gösteri üzerine olay yerine polisin sevk edildiği belirtilen açıklamada, "Vatandaşlarımızın canına ve malına kastederek huzuru bozan yüzleri kapalı, ellerinde sapan olan grup, çoklu havai fişek atma mekanizması ve patlayıcı maddelerle zırhlı araçlarımıza saldırıda bulunmuştur" denildi.
Gösteri yapan grubun dağıldıktan yarım saat sonra kuvvetli bir patlamanın duyulması üzerin polisin tekrar olay yerine intikal edildiğinin altı çizilen açıklamada, ancak herhangi bir bulguya rastlanılmadığı ifade edildi.
Bir süre sonra yakınları tarafından Mardin Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak getirilen Ali Akpınar isimli şahsın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğinin öğrenildiğine yer verilen açıklamada, "Adı geçen şahıs otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderilmiştir. Adli tıp kurumunda yapılan otopsi sonucuna göre; şahsın vücudunda çok sayıda şarapnel parçası girişi olduğu ve şarapnel parçaları ile uyumlu yaraların öldürücü nitelikte olduğu belirtilmiştir. Bazı basın yayın organlarında konunun istismar edildiği görülmekte olup maksatlı bir şekilde yapıldığı düşünülen bu tür haberlere vatandaşlarımızın itibar etmemeleri ve bunlara ihtiyatla yaklaşması önem taşımaktadır" ifadeleri kullanıldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...