Yıldız oyuncu Türkiye yolunda

Yıldız oyuncu Türkiye yolunda

SPOR Haberleri

Feghouli, Valencia'nın Monaco'yu 3-1 yendiği maçta 1 asist 1 golle oynadı.

Fenerbahçe'nin transfer teklifi yaptığı Sofiane Feghouli, Valencia'nın Monaco'yu yendiği maçtaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 25 yaşındaki Cezayirli, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Valencia'nın 3-1 kazandığı maçın 4. dakikasında Rodrigo'nun golünde asist yaptı. 86. dakikada da fileleri havalandırdı. Maçın ardından taraftarlar, sosyal medyada futbolcunun takımda kalması yönünde yönetimi göreve çağırdı. Valencia Teknik Direktörü Nuno Espirito Santo ise, "Bir yıllık kontratı var. Takımda sözleşmesini uzatmayan tek oyuncu. Gösterdiği profesyonellikten dolayı kendisine minnettarım. Bana kalırsa bizimle devam etmeli ancak teklif cazip. Futbolcuyu çok istiyorlar. Gitmesine mani olamayız" dedi. nbsp;


ATİNA ÇIKARMASI
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarılacivertli takımı, UEFA Avrupa Ligi Play- Off ilk maçında yalnız bırakmadı. Yunan temsilcisi Atromitos ile oynanacak maç için sportif direktör Terraneo ve yönetici Hakan Dinçay ile birlikte Yunanistan'a gelen Yıldırım maçı büyük bir heyecanla takip etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...