Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksek hızlı çıkarma gemileri Türkiye'de

Yüksek hızlı çıkarma gemileri Türkiye'de

Ekonomi Haberleri

ABD'li sportif ve iş maksatlı çıkarma gemisi üreticisi Munson'un, Türkiye ve Orta Doğu temsilciliğini artık Rüya Denizcilik yapacak

Rüya Denizcilik, ABD'nin önde gelen sportif ve iş maksatlı çıkarma gemisi üreticisi Munson'un Türkiye ve Orta Doğu mümessilliğini alarak sektöre giriş yaptı. Munson tekneleri, ABD'nin Seattle şehrinin yakınlarındaki fabrikasında deniz tipi özel alaşımlı alüminyumdan imal ediliyor. Yüksek hızlı bu teknelerin güverteleri, sportif ve iş maksatlı kullanımların yanı sıra güvenlik kuvvetlerinin taleplerine göre de özel olarak da şekillendiriliyor. Türkiye pazarına ekim ayından itibaren sunulacak olan Munson çıkarma gemileri hakkında Rüya Denizcilik şirketinin yöneticileri şunları söyledi:
"Denizlerle çevrili ülkemizde yat ve tekne pazarı maalesef dar bir segmente sıkışıp kaldı. Sektöre yeni bir soluk getirmek üzere küçük ve orta boy çıkarma gemilerinin Türkiye pazarına sunulması gerektiğini düşünüyorduk. Bu maksatla yürüttüğümüz çalışmaların sonucunda kendi alanında dünyanın en iyisi kabul edilen Munson şirketiyle bir iş birliği zemini oluşturduk. Türkiye ve bölge ülkelerini kapsayan temsilcilik anlaşmasını imzaladık. Ekim ayından itibaren ilk sevkiyatlarımız başlayacak."
ÖZEL BİR PATENTLE İMAL EDİLDİ

Teknelerin alüminyum gövdeleri, katamaran ya da mono seçenekleriyle tamamen Munson'a ait özel bir patentle imal ediliyor. Kıyıya doğrudan yanaşabilmeleri, boylarına göre ağır yük taşıma kapasiteleri ve geniş aksesuar seçenekleriyle kullanıcılarına birçok avantajı birlikte sunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...