Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta askeri araca bombalı tuzak!

Şırnak'ta askeri araca bombalı tuzak!

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta PKK'lı teröristler, yola yerleştirdikleri bombayı, askeri araç geçerken uzaktan kumandayla patlattı.

Bombanın aracın geçişinden sonra patlaması nedeniyle sadece yolda hasar meydana geldi. Karayolunda yapılan aramada menfeze yerleştirilmiş ikinci bir bomba bulunarak imha edildi. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için bölgede helikopter destekli operasyon başlatıldı. Şırnak ile Balveren Beldesi karayolunun 8'inci kilometresinde PKK'lılar bugün saat 12.30 sıralarında askeri araca bombalı saldırı düzenledi. Teröristler, yola yerleştirdikleri patlayıcıyı askeri zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlattı. Patlama askeri aracın geçisinden saniyeler sonra meydana gelmesi nedeniyle yaralanan olmadı. Patlama yerinde büyük bir çukur oluştu.

TUZAKLANAN İKİNCİ BOMBA İMHA EDİLDİ

Saldırının ardından güvenlik güçleri karayolunda patlayıcı araması yaptı. Frekans kesici Jammer'li araçlar eşliğinde yapılan aramada patlama noktasına 100 metre mesafede menfeze tuzaklanmış ikinci bir bomba bulundu. Askerin büyük dikkati sayesinde bulunan bomba güvenlik önlemleri alınıp karayolu trafiğe kapatıldıktan sonra yerinde patlatılarak imha edildi. Askeri araca bombalı tuzak kurup dağlık alana kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için havadan ve karadan operasyon başlatıldı. Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan Atak helikopterleri, PKK'lıların kaçtığı noktaları ateş altına aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...