Mehdi Eker: Uludere'de yüreğimiz dağlandı

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Mehdi Eker: Uludere'de yüreğimiz dağlandı

Politika Haberleri  / AA

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Irak sınırında yaşanan olayla ilgili, "Bizim vatandaşlarımızın bu şekilde hayatını kaybetmesi yüreğimizi dağladı" dedi.

nbsp;Enerji Tarımı Araştırma Merkezi'nin açılışına katılmak üzere Samsun'a gelen Bakan Eker, program öncesi basın mensuplarının Irak sınırında yaşanan olayla ilgili sorusunu yanıtladı. Yaşanan olaydan üzüntü duyduklarını belirten Eker, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımızın bu şekilde maalesef hayatını kaybetmesi bir kere çok üzücü. Soruşturma yapılıyor, tahkikat sonuçlanmadan şu aşamada bir şey söylemek doğru değil. Çok üzüldük, bu gerçek bir trajedi. Bizim vatandaşlarımızın bu şekilde hayatını kaybetmesi yüreğimizi dağladı. Bizim için çok büyük üzüntü kaynağı. Hepimiz çok üzgünüz. Yani trajik bir durum. Burada şuana kadar gelen bilgiler bir kasıt olmadığını gösteriyor. Kasıt yok. Olay soruşturuluyor. Bunu biliyoruz. Nasıl olmuş, ne şekilde olmuş, bir eksik, hata var mı, yok mu onlar araştırılıyor, soruşturuluyor. Bunun sonucunda da neyse gereği yapılır. Ama bütün bunlardan bağımsız olarak vatandaşlarımızın hayatını böyle bir şekilde kaybetmiş olması son derece üzücü. İçimiz yandı, yüreğimiz yandı, vatandaşlarımız bunlar."
Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...