Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nacho aslan oluyor

Nacho aslan oluyor

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu yönetime "Hem sağ bek hem de stoper oynayabilir. Benim de istediğim böyle bir futbolcu" diyerek transferin bitirilmesini istedi

Transfer döneminin bitimine sayılı günler kala Galatasaray gaza bastı… Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun öncelikle savunmaya takviye yapılmasını istemesinin ardından arayışlarını hızlandıran sarı-kırmızılılar, Real Madrid'in genç oyuncusu Nacho Fernandez'e kilitlendi. Bernabeu Kupası'nda Galatasaray'a karşı forma giyen ve attığı şık kafa golü ile dikkatleri üzerine çeken İspanyol oyuncu, Hamzaoğlu'nun son gözdesi oldu. Karşılaşma sonrasında Galatasaray yönetimi ile bir araya gelen genç teknik adam, "Nacho tam istediğim isim. Hem sağ bek hem de stoper oynayabiliyor" dedi. Bunun üzerine Galatasaray yönetimi Nacho için Real Madrid'in kapısını çaldı. Cimbom 5 milyon avroyu gözden çıkarırken, pazarlıkların sürdüğü belirtildi. Nacho'nun da Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı ve 25 yaşındaki futbolcunun transferinin birkaç gün içinde sonuçlanacağı gelen haberler arasında.
Rajkovic de bitiyor
Öte yandan kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi Kızılyıldız kalecisi Predrag Rajkovic için temaslarını sıklaştırdı. Sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Cevat Prekazi, nbsp;"Kızılyıldız yetkilileriyle görüştüm. Rajkovic için teklif aldıklarını Galatasaray ile görüşeceklerini söylediler. Yüksek olasılıkla Predrag Rajkovic Galatasaray'ın teklifini kabul etti. İmzalar atılırsa 5-10 yıl kalede sıkıntı yaşanmaz" şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...