Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Fenerbahçe'nin Hulk'u!

İşte Fenerbahçe'nin Hulk'u!

SPOR Haberleri

Sow, Al Ain'e gitmek için izin istedi. Yönetim, "Getir 15 milyon euro'yu git" dedi. Ardından Terraneo, Hulk için Rusya'ya uçtu.

F.Bahçe'de Sow'un Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain'e gideceği, sarı-lacivertlilerin Senegalli golcünün yerine ise Zenit'ten Hulk'u transfer edeceği yönündeki iddialar büyük ses getirmişti. Ancak bu yöndeki haberler, kulüp tarafından yalanlandı. İşin aslının ise bambaşka olduğu ortaya çıktı. Peki nedir Hulk gerçeği? İşte, Fenerbahçe yönetimine çok yakın bir ismin anlatımıyla sorunun yanıtı: Yıllık 1.4 milyon euro kazanan Sow, kısa bir süre önce yönetime başvurup ücretinde iyileştirme talep etti, kabul edilmeyince de Al Ain'e gitmek istedi. nbsp;
Yönetim, sözleşmesinde "15 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan Sow'a, "15 milyon euro'yu getir git" yanıtı verdi. Pereira ise Sow'un yerine Zenit'in Brezilyalı yıldızı Hulk'u istedi. Sportif direktör Giuliano Terraneo, hemen Rusya'ya çıkarma yaptı, sambacının şartlarını sordu. Ancak Zenit astronomik fiyat çekti, Al Ain de Sow için 15 milyon euro'yu vermeyince, Hulk operasyonu sonlandı. Ardından F.Bahçe, Hulk'u yalanladı. Sow'un ayrılma ısrarı sürüyor. Senegalli yıldız giderse, F.Bahçe Hulk için yeniden devreye girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...