Banvit İtalya yolcusu

/ Kaynak: DHA
Banvit İtalya yolcusu

SPOR Haberleri  / DHA

Banvit basketbol takımının hazırlık maç ve özel turnuva programı belli oldu, yeşil turuncu ekibin İtalya'ya gideceği açıklandı.

Bolu kampının hemen ardından 3 Eylül'de İtalya'ya hareket edecek olan Banvit burada İtalya Birinci Ligi ekiplerinden Vanoli Cremona, Enel Brindisi ve Auxilium Torino ile hazırlık karşılaşmaları oynayacak. 8 Eylül tarihinde yurda dönecek olan yeşil turunculu ekip, Bandırma'da 12-13 ve 15 Eylül tarihlerinde sırası ile Pınar Karşıyaka, Rönesans Ted Ankara Kolejliler ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak.
Bandırma'daki hazırlık karşılaşmalarının ardından Hollanda'da Almanya'nın Brose Basket ve Fraport Skyliners Frankfurt ve Hollanda'nın Landstede Basket Zwolle takımlarının katılacağı Brose Basket Turnuvasında boy gösterecek olan Banvit 22 Eylül tarihinde Türkiye'ye dönerek çalışmalarına İstanbul'da devam edecek.
Banvit sezon hazırlıkları kapsamında son olarak İstanbul Abdi İpekçi Salonunda bu sezon 10'uncu defa düzenlenecek olan Uluslararası Geleneksel TÜBAD-BANVİT Turnuvasında ter dökecek. 25-26-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuvaya Banvit'in yanı sıra Anadolu Efes, Galatasaray ve Avrupa Basketbolunun devlerinden CSKA Moskova ile katılacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...