Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis baba katilinin peşinde

/ Kaynak: DHA
Polis baba katilinin peşinde

YAŞAM Haberleri  / DHA

Gaziantep'te 32 yaşındaki Mustafa Karabaş, eşinden boşanmasından sorumlu tuttuğu babası 70 yaşındaki Abdullah Karabaş'ı tabancayla öldürüp kaçtı.

Olay, öğleden sonra Karagöz Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Karabaş iddiaya göre, 6 ay önce adı öğrenilemeyen, eşinden boşanmasına neden olduğunu öne sürdüğü babası Abdullah Karabaş ile tartıştı. Tartışma sırasında öfkelenen Mustafa Karabaş, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak babasının başına ve göğsüne ateş edip kaçtı. nbsp;

Silah sesleri ve çığlıkları duyan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen polisler, baktıkları evde Abdullah Karabaş'ı kanlar içerisinde hareketsiz görünce sağlık görevlilerinden yardım istedi. Eve gelen sağlık görevlileri tarafından öldüğü belirlenen Abdullah Karabaş'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis, babasının öldürerek silahıyla kaçan Mustafa Karabaş'ın yakalanması için çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...