Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş: 'Telafisi var ama ...'

Şenol Güneş: 'Telafisi var ama ...'

SPOR Haberleri

"Maça oldukça iyi başladık ancak gol atmayı başaramadık. Trabzonspor savunması çok iyi kapandı. 10 kişi kalmak zordu"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk yarıda oyunun kontrolünün tamamen kendilerinde olduğunu belirterek, "İyi başladık. Pozisyon arayışlarımız vardı. Rakibin savunma yaparak oyuna çıkma anlayışı vardı. İkinci yarıda rakip de ortak olmaya çalıştı. 80. dakikaya kadar oyunu kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum" şeklinde konuştu. Mücadelelerinden dolayı oyuncularına teşekkür eden Güneş, "10 kişi kalmamıza rağmen oyuncularımızın gol arayışları oldu. Savunmadaki sayısal fazlalığa rağmen bireysel hatalarımız rakibe şans getirdi. Töre'nin pozisyonu gol olsaydı, oyunun akışı tamamen değişirdi" ifadelerini kullandı. nbsp;


ŞU ANDA SAHAMIZ BU nbsp;
yenilgi nedeniyle taraftarlardan özür dileyen Güneş, "Oyun olarak rakipten aşağı kalır bir yanımız yoktu. Daha hareketli ve dikkatli olabilirdik. Bu maçın telafisi var ama kaybedilen 3 puan üzüntü verici" diye konuştu. Quaresma'nın kırmızı kartıyla ilgili bir soru üzerine Güneş, şöyle konuştu: Hakemin takdiri. İlk 15 dakika avantajlarımızı kesti. Tam tersinde de fauller varken onları vermedi. Penaltı, kartlar tartışılır ama oyun oynamayı düşünen bir takımın hızını kestiğiniz zaman futbol adına katliam olur. Şu anda sahamız bu. O tip psikolojik baskılara girmek istemiyoruz. Bugün kazanabilirdik. Sahaya, hakeme, rüzgara bahane bulmak işin kolay tarafı. Daha çok çalışıp bütün bunları aşacak bir takımız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...