Şota'nın planları tuttu!

Şota'nın planları tuttu!

SPOR Haberleri

Gürcü hoca, "Galibiyet bizim için her açıdan çok önemli. Doğru işler yaptığımızın bir göstergesi. Şampiyonluk için her şeyi yapacağız" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş'ı yendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Kaliteli bir maç oynandığına dikkat çeken Gürcü teknik adam, "Karşımızda, çok çabuk oynayan, topu çeviren, her yerde çalım atabilen, çabuk karar verebilen bir rakip vardı. Bu nedenle çok fazla alan bırakmamak ve hızlı kademeye girebilmek önemliydi. Birbirimize yakın oynadık ve 90 dakika organize kaldık. Galibiyet her açıdan çok önemli. Doğru işler yaptığımızın göstergesi. Böylece herkese daha fazla güven geliyor. Futbolcuya bu güvenin gelmesi önemli. Şehre ve camiaya güven gelsin ki büyük işler yapabilelim. Bazı şeyleri konuşabilmek için daha çok erken. Bugün sadece 1 maç kazandık ama bu güzel bir şey. Şampiyonluk için her şeyi yapacağız"dedi. Türkiye'de "üç büyükler" sözünün yaygınlaştırıldığını ancak buna katılmadığını söyleyen Arveladze, "Benim bildiğim, '4 büyükler' var. Bunun değiştiğini de sanmıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...